We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Ongeval op Erpseweg, bestuurder aangehouden

zondag 22 augustus 2021 door

Ongeval op Erpseweg, bestuurder aangehouden

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 augustus rond 00.30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Erpseweg in Boekel. Hierbij is de bestuurder aangehouden.

Twee betrokken personen hadden tijdens een feestje, vooraf aan het ongeval, ruzie. Volgens omstanders zou de man zich flink misdragen hebben tegen zijn vriendin. Hij zou tijdens het rijden haar keel hebben dichtgeknepen, een raam eruit hebben gestampt en uit het raam gehangen hebben. Hierop is ze onderweg gestopt. Daarna is de man dronken ingestapt en heeft haar achter gelaten op de Erpseweg. Hij is de controle over het stuur verloren en in de greppel belandt. De dronken persoon is door de politie ingerekend om de nacht op het bureau door te brengen. De auto is door een berger getakeld.

Een tegemoet komende bestelbus heeft op tijd het ongeval opgemerkt en zijn bus op de weg stil gezet om verder gevaar te voorkomen.

(Bron: Persbureau Smits)