We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

25 jaar: Hetty Graat Personal Care

zondag 29 mei 2022 door

25 jaar: Hetty Graat Personal Care

Afgelopen week is Hetty Graat door ProVoet in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig jubileum als pedicure. Een mooi moment om even terug te blikken op de afgelopen jaren.

Want wat voor Hetty begon als iets naast het werk in de verpleging, is uitgegroeid tot een zeer professioneel vak. Al die jaren is Hetty zich steeds verder in het vak gaan specialiseren. Dit omdat het verlenen van kwaliteitszorg altijd het belangrijkste is. Het draait immers om de zorg, niet de titel!

Na het behalen van het vakdiploma pedicure in 1997, is Hetty haar eerste salon gestart bij haar ouders op zolder. Nu, drie verhuizingen verder, is sinds 2009 de salon van Hetty te vinden op de Donkstraat. En al die tijd zijn vele cliënten meeverhuisd.

Wat is dan ook het leukste aan het werk volgens Hetty? Dat is het warme contact met cliënten. “In de stoel” komen unieke levensverhalen voorbij en van die gesprekken daar geniet Hetty van. Het werk van pedicure is immers aandacht geven. Aan de voeten, maar vooral aan de mensen!

Zij vindt het belangrijk dat een cliënt met klachten weer pijnloos en met een lach de salon uitloopt.

Via deze weg dan ook dankjewel voor het vertrouwen en graag tot ziens!

Namens Hetty Graat
Hetty Graat Personal Care