We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

73-jarige man uit Boekel mishandeld

zaterdag 1 januari 2022 door

73-jarige man uit Boekel mishandeld

Net na middernacht in de nacht van 31 december op 1 januari is een man van 73 jaar uit Boekel nabij de kruising van de Logt en de Broeder Hogardstraat op de grens van Huize Padua mishandeld door drie jonge mannen.

De kinderen van het slachtoffer schreven onder ander dit bericht op hun social media:

“Voor ons is het nieuwe jaar helaas slecht begonnen. Afgelopen nacht is mijn 73-jarige vader door een groepje jongeren in elkaar geslagen. Het groepje was vanuit de overkant van de weg opzettelijk vuurpijlen richting zijn hertenwei aan het afschieten en de beestjes raakten in paniek. Toen hij de jongens erop aansprak kreeg hij een vuistslag en werd naar de grond gewerkt en verder geschopt en getrapt. Door ingrijpen van een buurman kan pa het nog na vertellen.”

Het slachtoffer heeft enkele kneuzingen bij de borststreek en een kapotte mond aan de mishandeling over gehouden. Er is inmiddels aangifte gedaan door de familie.

Eén van de daders is een man met lang zwart haar tot de schouders en rond de 16 jaar. Een andere dader is een blonde jongen van ongeveer 1.75 meter groot met een zandkleurige jas, hij was ongeveer 13 jaar.

Heeft u iets gezien, gehoord of andere informatie voor het slachtoffer en de familie? Neemt u dan contact met ons op via info@inboekel.nl dan leggen we contact met de familie.

Bij voorbaat dank.