We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Afscheid in een gele trui

vrijdag 23 juli 2021 door

Afscheid in een gele trui

Stoppen op je hoogtepunt: iets wat niet altijd meevalt voor vele topsporters of bijvoorbeeld artiesten. Vrijdag 23 juli stopt Annemiek Ketelaars wel in haar absolute topvorm. Als een gele truidrager die de laatste col beklimt naar de eindoverwinning.

Nog een laatste keer die gele trui rechttrekken en met opgeheven handen over de eindstreep. Zo nemen wij afscheid van deze topjuf.

In de zomer van 1976 startte zij in het onderwijs in Langenboom om daarna binnen enkele jaren via Volkel uiteindelijk naar De Regenboog te komen.

Afgelopen woensdag vierden wij op Kindcentrum De Regenboog haar afscheid van onze school en van het onderwijs. We beleefden een speciale zonnige feestdag met Annemiek, haar man Peter, haar moeder (met de respectabele leeftijd van 101 jaar) en haar gezin.

Met een mooie Regenboog erehaag werd ze ontvangen, waarna mooie woorden, een mooi lied, spelletjes, een lekker ijsje en leuke voorleesverhalen aan de kinderen volgden. Als laatste kregen de ouders de kans Annemiek samen met hun kinderen te bedanken. Vele warme woorden vielen haar ten deel.

Annemiek stopt dus op haar hoogtepunt. Niks geen gas terug nemen, niks terugschakelen, maar nog steeds in de hoogste versnelling stormt ze af op de finish van de laatste vrijdag. Ontwikkelen, alles met een doel, een duidelijke visie en altijd kansen zien en dingen proberen te verbeteren zijn kenmerkende eigenschappen van haar. Elke dag weer met een grote glimlach, volop genietend van haar kleuters en bezig in een enorme drive. Een genot voor kinderen, ouders en collega’s.

Wij wensen Annemiek en haar gezin veel geluk en gezondheid in de toekomst en veel plezier met haar vele ambities die op haar bucketlist staan.

Bedankt Annemiek voor je enorme energie, betrokkenheid en bijdrage die jij geleverd hebt aan vele kinderen uit Boekel.