We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Afscheid voorzitter Vrouwen Actief

woensdag 16 september 2020 door

Zo’n 14 jaar geleden kwam Maria van Berlo het bestuur van Vrouwen Actief versterken. Dit was voor het bestuur een gouden greep. Zij was meteen heel actief. Na al die jaren inzet neemt ze nu afscheid. Dat laat men natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Volgens het bestuur werd, door Maria, de vereniging digitaal. Zij volgde computerlessen om foto’s te kunnen bewerken en begon een website. Steeds meer leden namen een e-mailadres, zodat berichten en opgaven voortaan per mail konden worden doorgegeven.

Voor het organiseren van activiteiten stelde zij handleidingen op, opdat men niets zou vergeten. Maria was de motor die het bestuur van Vrouwen Actief aanstuurde.

Het bestuur geeft aan: “We zullen haar heel erg missen, maar we begrijpen ook dat zij na al die jaren toe is aan een nieuwe uitdaging. Maria, hartelijk dank voor je grote inzet voor onze vereniging.”

Afscheid voorzitter Vrouwen Actief