We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De afsluiter van BoeCult 2019

woensdag 17 juli 2019 door

De afsluiter van BoeCult 2019

Ieder jaar willen we BoeCult in stijl afsluiten. Daar waar we vorig jaar met een knaller afsloten, zal dat nu zeker niet minder zijn. En we verklappen vast, vorig jaar waren ze ook van de partij!

En ook in het park zullen we muziek gaan horen. Een prachtig staaltje straattheater waar muzikale klanken te horen zijn. Nog anderhalf maandje wachten en dan gaan we genieten van BoeCult 2019. Heb jij jouw vrienden/familie/buurtgenoten/collega’s al uitgenodigd om samen een bezoekje te brengen aan hét gratis muziek- en cultuurevenement van de regio?

Wat goed is moet blijven

Even het geheugen opfrissen. Vorig jaar zagen we op de zaterdag een 11-koppige coverband die met een overvloed aan blazers het spreekwoordelijke dak van het Sint Agathaplein er af blazen. Onder het mom ‘wat goed is moet blijven’ komen ze dit jaar terug. Niemand minder dan de coverband REPOP zal ditmaal de zondag afsluiten. Van pop, rock tot funk, deze opvallende bandformatie bezorgt iedereen op BoeCult een topdag door het enthousiasme, de uitzinnige show en de professionele presentatie. Wát een finale!

Daar zit muziek in!

Waarom is het glasorgel, razend populair in de 18e en 19e eeuw, bijna van de aardbodem verdwenen? Het verhaal gaat dat de ijle, hypnotiserende klank van zingend glas een trance of hypnose teweeg kan brengen. De Glazendraaier raakte geïntrigeerd en bouwde het enige glasorgel van Nederland, met 52 cognac- bier-, wijn-, en champagne glazen. Het leren bespelen duurde eindeloos, maar nu hij wil hij niets anders meer. Op zijn omgebouwde orgelbakfiets zwerft hij door stad en land, en betovert zijn publiek met oude en nieuwe liederen op zingend glas. Komt dat zeker zien en horen in het park op zondag 25 augustus op BoeCult 2019!

BoeCult ook online

Wil je op je gemak teruglezen wat BoeCult allemaal te bieden heeft? Ga dan snel naar een van onze socialmediakanalen of ga naar onze website: www.boecult.nl. Hier vind je alle info en kun je ook een impressie van vorig jaar bekijken. Onder andere het spectaculaire Boekels Bierkruien staat weer op het programma! Duik het wereldwijde web op, volg ons op de kanalen en wellicht tot zaterdag 24 en zondag 25 augustus!