We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Alternatief programma Joepiedagen 2020 bekend

donderdag 18 juni 2020 door

Alternatief programma Joepiedagen 2020 bekend

Zoals eerder bekend gemaakt gaan de Joepiedagen 2020 door! De kindervakantieactiviteiten worden wel aangepast om te voldoen aan de coronabepalingen.

Op dinsdag  11 augustus gaan kinderen met pallets hutten bouwen in hun eigen achtertuin. Ook is er een digitale quiz. De dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur. 
Woensdag 12 augustus wordt een “Spel zonder Grenzen” gespeeld op openbare locaties in Boekel. De kids lopen in groepjes met elk twee volwassenen door Boekel en maken opdrachten. Deze dag begint om 10.00 en eindigt om 16.00 uur. 

Gedurende  deze twee dagen strijden de groepjes om de felbegeerde Joepie medaille. Daarbij worden ze beoordeeld op inzet, creativiteit en sportiviteit.

Aanmelden
Deze keer mogen kinderen zelf een groepje vormen met vriendjes of vriendinnetjes. Er geldt een minimale deelname van acht groepjes en een maximale van zestien groepjes.

Je kunt je tot en met dinsdag 30 juni aanmelden. Kijk daarvoor op www.joepiedagen.nl.