We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

ATB-veldtoertocht

woensdag 27 november 2019 door

ATB-veldtoertocht

Op zondag 1 december organiseert WTC Boekel voor de 23e keer een groots opgezette ATB-veldtoertocht. 

Er is een prachtig parcours met linten uitgezet van 20 en 45 km. De schitterende hoogteverschillen en de mooie veld- en bospaden geven aan dat het een afwisselend en pittige tocht mag heten. Zeker gezien de vorige tochten, met zeer goed reacties, verwachten wij ook dit jaar weer velen die naar Boekel zullen komen.

Voor de deelnemers wordt op de pauzeplaats gratis thee, soep en koek e.d. aangeboden en zullen eventuele problemen aan uw fiets opgelost worden.

Natuurlijk zal ook de EHBO aanwezig zijn voor eventuele hulp bij ongevallen.

Inschrijven voor de veldtoertocht kan vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur bij Nia Domo. Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om uw fiets schoon te spuiten na afloop.

Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee!

Voor ieders veiligheid is het aan te raden een valhelm te dragen. Inlichtingen inzake WTC Boekel via Jos Biemans (06 30 25 28 23) of bekijk hier de website.