We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

GEANNULEERD: ATB-veldtoertocht

zondag 28 november 2021 door

GEANNULEERD: ATB-veldtoertocht

[UPDATE 28-11-2021]: de geplande ATB-veldtoertocht van zondag 5 december gaat wegens de corona-ontwikkelingen niet door.

Origineel bericht:
Op zondag 5 december a.s. organiseert WTC Boekel voor de 24e maal een groots opgezette ATB-veldtoertocht.

Er is een prachtig parcours uitgezet van 35/45 en 55 km, welke geheel vernieuwde tocht uitgezet d.m.v. pijlen in Boekel,Gemert /Bakel en omgeving. De schitterende hoogteverschillen en de mooie veld- en bospaden geven aan dat het een afwisselende en pittige tocht mag heten. Zeker gezien de vorige tochten, met zeer goede reacties, verwachten wij ook dit jaar weer velen die naar Boekel zullen komen.

Voor de deelnemers wordt op de pauzeplaats gratis thee, soep ,bananen en koek etc aangeboden en zullen eventuele problemen aan uw fiets opgelost worden. Natuurlijk zal ook de EHBO aanwezig zijn voor eventuele hulp bij ongevallen.

Inschrijven voor deze veldtoertocht kan vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur in Partycentrum Nia Domo te Boekel aan het Agathaplein 6. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en ook na afloop is er een mogelijkheid om uw fiets af te spuiten. Zeker voor beginners of jeugd is de 35 km een aanrader.

Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee!

Hopende op redelijk fietsweer wensen wij jullie alvast een sportieve voorbereiding toe en tot ziens in Boekel op zondag 5 december a.s. bij onze 24e veldtoertocht.

Voor ieders veiligheid is het aan te raden een valhelm te dragen.

Inlichtingen inz WTC Boekel Jos Biemans 06-30252823