We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Augustus is de maand van BoeCult!

woensdag 31 juli 2019 door

Augustus is de maand van BoeCult!

Vaste prik aan het einde van de maand augustus. Het laatste weekend staat in het teken van BoeCult en ook dit jaar kunnen we er niet om heen.

Het programma is rond, onder de aankondigingen komen we niet meer uit en ook de laatste voorbereidingen worden getroffen. Het belooft weer een spetterende editie te worden! Wat zien we zoal nog meer op BoeCult en waar kun jij aan deelnemen? Lees snel verder!

Ga naar huis met kunst

Vincend is een creatie van Andrea van Sloterdijck. Dit allerkleinste achterneefje van de grote Vincent is gespecialiseerd in het schilderen van Zonnebloemen net als zijn grote oom. Zittend op zijn stoel schildert Vincend het ene na het andere kunstwerk. Meestal zijn dat zijn Zonnebloemen, maar als u geluk hebt, ziet u hem ook zijn Starry Night of zijn Korenveld met kraaien schilderen. Vincend zal op zondag 25 augustus te zien zijn in het straattheaterpark. Wie bij het bezoeken van Vincend zijn naam achter laat, maakt kans op één van de schilderijen van Vincend. Hij verloot namelijk aan het einde van de dag de werken die hij op BoeCult heeft gemaakt.

Inschrijven Bierkruien

Knotsgek, techniek, snelheid, (rosé)bier en een grote hoeveelheid gezelligheid. Zo zouden wij het Boekels Bierkruien omschrijven. Zaterdag 24 augustus openen we BoeCult 2019 met dit fantastisch evenement. Onder het genot van de muzikale deuntjes van Dj T-One zullen diverse team strijden om de winst. Maar laten we voorop stellen, meedoen is belangrijker dan winnen! Daarom de vraag of jij ook meedoet? Geef je eenvoudig op via www.boecult.nl/boekelsbierkruien en kom te weten wat we van je verwachten. We beloven in ieder geval een fantastische opening van een avond vol muziek en hilariteit!