We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Avond van de Poëzie 2020 gaat door

zondag 31 mei 2020 door

Misschien heb je het al gehoord of gelezen: ondanks het coronavirus gaat de Avond van de Poëzie 2020 toch door, in digitale vorm.

Lees je graag poëzie? Of schrijf je wel eens een gedicht? En zou je het best eens willen delen met anderen die hier ook voor open staan? Dan heeft u waarschijnlijk al eens een editie van de Avond van de Poëzie bijgewoond.
En heb je er wel eens aan gedacht zelf een gedicht in te sturen? Of is het voordragen voor een zaal vol met mensen iets wat je tegenhoudt? Dan is deze editie echt iets voor jou. De werkgroep Avond van de Poëzie heeft onlangs besloten en in de media bekend gemaakt de avond op 28 augustus niet fysiek door te laten gaan. Dit in verband met de onzekerheid over hoe het zit met bijeenkomsten van groepen tegen die tijd. Maar het insturen van gedichten kan wel!

Om de avond niet zomaar voorbij te laten gaan, én om jong en oud toch een podium te kunnen geven hun gedicht te delen is voor een volgende vorm gekozen: maak een eigen gedicht, stuur het in en we plaatsen het gedicht op onze website.

Een aantal mensen uit onze gemeente hebben de pen al opgepakt en een gedicht geschreven. Deze binnengekomen poëzie staat inmiddels op de website van de Avond van de Poëzie. Heerlijk om in die poëzie rond te struinen. Misschien geeft het je inspiratie zelf ook even aan de slag te gaan. Hiervoor kies je zelf een thema en schrijft in minimaal zes regels poëtisch je gedachten hierover op. Er is geen leeftijd aan verbonden. Stuur het in en wij plaatsen het op onze website. Zo krijgen we een plek waar onze plaatselijke poëzie een mooi podium krijgt waar iedereen van kan genieten.

Help je mee om deze plek te vullen? Bij deze dagen we je uit: zet je mooie, creatieve woorden op papier en verras je plaatsgenoten met prachtige poëzie van jouw hand. Insturen kan op avondvandepoezie@gmail.com. O ja, de reeds ingestuurde gedichten vind je op www.avondvandepoezie.nl. Insturen kan tot 31 juli 2020.

Geniet er van!

Avond van de Poëzie 2020 gaat door