We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Avond van de Poëzie 2021

maandag 1 november 2021 door

Wil jij nieten van Boekelse talenten? Dat kan!! Vrijdag 5 november 2021 in Nia Domo ‘Avond van de Poëzie’, aanvang 19.30 uur.

Wat is het bijzonder
wanneer je in een mooie tekstwaterval
je verhaal kunt doen
in een palet van woordkleuren,
klanken en wisselende ritmen.
Echt geen dromerij
of zweverige beleving
maar rake en gevoelige teksten
welke van onze Boekelse dichters
van jong tot oud,
echte BLIKVANGERS maakt!!!

Deze Avond van de Poëzie wordt muzikaal opgeluisterd door o.a. een optreden van Lois, finaliste van Voice Kids Junior 2020. Verder zal de Brabantse liedjesschrijver, gitarist en songwriter Ruud van den Boogaard optreden. Hij zingt in het Brabants en voert strijd met drank, vrouwen, verliefdheid, trouw, spijt en nog veel meer blikvangers.

Wat bijzonder is: deze avond is voor een breed publiek toegankelijk en helemaal gratis. Het publiek betaalt elke dichter met de kracht en de lengte van het applaus. Dus genieten maar. Iedereen is welkom, dus kom het beleven. Samen met je man, vrouw, kinderen, zussen, broers, opa’s, oma’s, vrienden of vriendinnen, buurvrouw of buurman.

Denk aan je QR-code en noteer in je agenda. Avond van de Poëzie. Aanvang 19.30 uur. Vrijdag 5 november 2021 in Nia Domo

Avond van de Poëzie 2021