We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Avond van de Poëzie 2021

zaterdag 17 juli 2021 door

Het jaar 2020 kende een record aantal deelnemers aan de Avond van de Poëzie. Wat een talenten hebben zich laten lezen! Ondanks of juist door corona ging de poëzie toch door. De Avond van de Poëzie was in 2020 dus noodgedwongen online en digitaal, maar dit kwam de poëzie-inspiratie bij jong en oud zeker ten goede. Dat willen we in de editie van 2021 natuurlijk graag evenaren, maar wel weer in Nia Domo en natuurlijk weer met publiek, want dat geeft echt een bijzondere dimensie aan onze poëzie van eigen bodem.

Avond van de Poëzie 2021 wordt een Blikvanger! We gaan weer van start!

Het thema 2021 waarop het gedicht gaat draaien is BLIKVANGER. Kun jij de Blikvanger vanuit je eigen vorm en eigen betekenis vertalen in poëzie? Word jij onze Dichter van het Jaar?

De Avond van de Poëzie 2021 belooft dus een mooie en geheel eigen editie te worden. De avond zal deze keer wat later in het seizoen plaatsvinden op vrijdag 5 november 2021. Dus noteer alvast in je agenda!

Iedereen in Boekel, Venhorst en Huize Padua wordt weer uitgenodigd om zijn/haar poëzie-talent in een persoonlijk gedicht met thema BLIKVANGER vorm te geven en op deze avond te presenteren. Je kunt je gedicht tot 13 oktober 2021 digitaal inleveren bij avondvandepoezie@gmail.com of traditioneel op papier bij de bibliotheek in Boekel t.a.v. Ingrid Weusten.

Schroom niet en doe mee! Tot ziens op 5 november 2021.

BLIKVANGER
“Tijdens onze pauze-wandeling ving ik je blik in het spiegelbeeld van de grote etalageraam van ons kantoorgebouw. In jouw blik een spontane spatie van herkenning de verrassing van het moment spat af van je lachende blik heel even gevangen…….”

Avond van de Poëzie 2021