We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Avond4daagse Boekel – Venhorst 2019

maandag 3 juni 2019 door

Avond4daagse Boekel – Venhorst 2019

Aanstaande dinsdag 4 juni 2019 is het zo ver! De start van de 4e editie van de Avond4daagse Boekel-Venhorst!

Heeft u zich nog niet aangemeld maar wilt u wel meelopen dan kan dat nog op de eerste wandelavond dinsdag 4  juni 2019 van 17.00-18.30 uur. De inschrijfkosten bedragen € 5,00 p.p. Let op v.a. woensdag zijn er alleen nog maar dagkaarten te koop, waardoor je dus ook geen aanspraak maakt op een medaille.

Startplaatsen / tijden

Dag                                 Locatie                                                                             Starttijden

Dinsdag 4 juni             Sporthal de Burcht, Bernhardstraat 11, Boekel        17.30-18.30 uur

Woensdag 5 juni         St. Josephplein, Venhorst                                             17.30-18.30 uur

Donderdag 6 juni        Sporthal de Burcht                                                        17.30-18.30 uur

Vrijdag 7 juni               Sporthal de Burcht                                10 km             17.00-18.00 uur          3+5 km 18.00-18.30 uur

Routes

De routes zijn dagelijks verkrijgbaar bij de start. Bij de finish is er zowel op dinsdag als donderdag (bij sporthal de Burcht) als op woensdag (bij de Horst of Plein 31) de mogelijkheid om (tegen betaling) een drankje te nuttigen.

Finish vrijdag 7 juni

Op vrijdag zijn de starttijden iets gewijzigd t.o.v. de andere dagen. We willen op deze dag met zoveel mogelijk wandelaars rond 19.15 uur verzamelen bij het bejaardenhuis om van daaruit gezamenlijk naar de finish, die dit jaar op het parkeerterrein van de sporthal zal zijn, te lopen! Op het finishterrein zijn vervolgens allerlei leuke activiteiten om de avond4daagse gezellig af te sluiten.

Ook is er op het finishterrein gedacht aan de inwendige mens! Er zijn allerlei kraampjes waar je iets lekkers (eten/drinken) kunt kopen.

Carpoolen

Vanwege het beperkt aantal beschikbare parkeerplaatsen en de drukte bij de start- en finishplaatsen, vragen we lopers zoveel mogelijk te carpoolen van en naar Boekel (dinsdag, donderdag en vrijdag), en van en naar Venhorst (woensdag).

Let op: Parkeerplaats Sporthal de Burcht en St. Josephplein zijn afgesloten op de betreffende dagen! Advies parkeren in Boekel: St. Jansplein, Wit gele kruispad (bij de dokter) of in de Burgtstraat. Advies parkeren in Venhorst: bij de korfbalvelden, op het “pekpleintje” aan de Zanddelweg.