We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BabyKwartierXL Boekel: wennen of verwennen?

vrijdag 24 januari 2020 door

BabyKwartierXL Boekel: wennen of verwennen?

Wat is het verschil tussen je kindje laten wennen, aan bepaalde routines, en je kindje vérwennen? Hoe bepaal je de grens? Suzan Kemps, jeugdverpleegkundige bij GGD Hart van Brabant, is dinsdag 4 februari om 10.00 uur te gast bij het BabyKwartierXL in Bibliotheek Boekel. Zij informeert (groot)ouders en verzorgers over het thema wennen of verwennen? en geeft praktische tips.

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Na een pauzemoment, met koffie of thee en voor de kleintjes een gezonde snack, verzorgt BoekStartcoach Marjon Smits een korte inspirerende activiteit waarbij de baby’s en boekjes centraal staan. Eén keer in de maand op dinsdag is er een BabyKwartierXL in de Bibliotheek.

De volgende XL bijeenkomsten zijn op 3 maart, 7 april, 12 mei en 9 juni.

De bijeenkomst op dinsdag 3 maart wordt verzorgd door Olga Landheer-Ubbink van Rondom Mama met een workshop babymassage. Eén keer per week op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is het ‘normale’ BabyKwartier. Baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers zijn van harte welkom voor informatie en (voor)leesplezier. En voor nog meer samen genieten in de Bibliotheek.

BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met GGD Hart van Brabant, Rondom Mama – Begeleiding voor en na de zwangerschap en Neeltje van Doore.