We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Beach Soccer Event 2018

maandag 28 mei 2018 door

Beach Soccer Event 2018

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni gaat op het St. Agathaplein in Boekel voor de 5e keer het “Beach Soccer Event” van start.

Het gaat weer een waar strandfeest worden waarbij sport en feest gecombineerd gaan worden. Op zaterdagochtend begint de jeugd van 10 t/m 15 jaar, zij spelen tot ongeveer 15.00 uur waarna dit vervolgt wordt met de eerste rondes voor de senioren. Dit duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Na dit sportieve gedeelte heeft iedereen tijd om zich even op te frissen en voor te bereiden op: de grootse entreevrije beachparty. Hierbij wordt het muzikale gedeelte als volgt ingevuld: DJ Duo Triesto en Nickname, dit stel weet als geen ander hoe een feesttent door middel van swingende nummers en zomerse klanken opgewarmd moet worden, daarna neemt zanger Maus B het stokje over, met zijn Nederlandse en Engelse meezingers gaat hij het publiek heerlijk mee laten deinen op zijn muziek. En als klap op de vuurpijl gaat DJ Timmy Tropical het feest naar een hoogtepunt brengen. Timmy, natuurlijk bekend als ‘Oktoberfest DJ’ heeft ook de grote zomerhits ontdekt en neemt zijn publiek enthousiast lachend en zwaaiend mee van Ibiza naar de Copacabana om onderweg een waar fiësta te maken, tropische hits gecombineerd met foute knallers zorgen voor een onvergetelijk feest!!

Op zondag als alle dampen weer zijn opgetrokken gaat het toernooi verder. Er wordt gestart met de finales voor de jeugd, zij strijden natuurlijk ook om de eerste plaats, waar een grote bokaal te verdienen valt. Daarna wordt de dag vervolgd met de volgende rondes van de senioren, om deze te eindigen met de grote finale, met als einddoel de grote ‘Beach Soccer bokaal’ in ontvangst te nemen, welke nu nog natuurlijk in het bezit is van De Stuntbirkes die hem natuurlijk fel gaan verdedigen. De grote ‘Beach Soccer bokaal’ wordt aan de winnaar overhandigd tijdens de prijsuitreiking op de afterparty welk meteen na afloop wordt gehouden.

Kortom één groot feest voor iedereen, waarbij ook de allerkleinsten niet vergeten worden. Zij kunnen zich vermaken in een immens grote zandbak en een klim- en springkussen.

Let op: inschrijven voor het Beach Soccer Event 2018 is helaas niet meer mogelijk.
(Alle tijden zijn onder voorbehoud.)