We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Benefietconcert voor Ruben van de Laar

zondag 22 september 2019 door

Benefietconcert voor Ruben van de Laar

Ruben van de Laar uit Venhorst raakte in 2018 verlamd bij een motorcrosstraining in Geldermalsen. Lopen zal nooit meer mogelijk zijn voor hem. Op zondagmiddag 22 september wordt in cultureel centrum De Pul in Uden een benefietconcert gehouden. Het doel van dit concert is geld inzamelen voor een aangepaste woning voor Ruben.

De moeder van Ruben kwam met haar collega’s van de activiteitenbegeleiding van Brabantzorg met het idee voor een benefietconcert in De Pul in Uden. Andere collega’s spelen in de bands Liquid Air en Get Around en ook zullen optreden voor dit doel.

Entreekaarten voor het benefietconcert in De Pul zijn in de voorverkoop te koop voor 7,50 euro bij de receptie van Huize Sint Jan, Kerkstraat 8 in Uden of bij Zaal De Pul, Kapelstraat 13 in Uden.

Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad.