We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Bewust bewegen in groepsverband bij Cesartherapie Venhorst

donderdag 11 november 2021 door

Bewust bewegen in groepsverband bij Cesartherapie Venhorst

Nu het buitensport seizoen op zijn eind loopt en het steeds vochtiger en kouder wordt buiten, is het natuurlijk van belang dat we in beweging blijven! Die mogelijkheid is er bij Cesartherapie Venhorst! Tijdens deze groepsles gericht op 55+ers kun je binnen een therapeutisch klimaat bewust bezig zijn.

De les is laagdrempelig en op ieder niveau aan te passen. De les zal opgebouwd zijn in:

  • Warming up waarbij alle gewrichten en spiergroepen aan bod komen in een dynamische vorm.
  • Grond/zitoefeningen (binnen lichamelijke mogelijkheden) waarbij de focus ligt op het mobiliseren (soepel maken) van de wervelkolom, bekkenregio en versterken van rompstabiliteit. Hierbij wordt actief gecorrigeerd door de therapeut op ademhaling, spiergevoel en coördinatie.
  • Circuit-trainingsvormen aangepast op ieders lichamelijke mogelijkheden.
  • Ontspanning door middel van verschillende oefeningen waarbij je in lichamelijk en mentaal opzicht klaargestoomd wordt voor de rest van de week!

De eerste groep 55+ers is al gestart op de donderdagochtend, voor de tweede groep (exacte dag nog nader te bepalen) zijn er nog wat plekken vrij dus meld je nu aan! De eerste proefles is altijd GRATIS!

Aanmelden
Heb je interesse of wilt u meer informatie? Mail naar info@cesartherapievenhorst.nl of bel 06-46632100.