We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Bij Mies “Deze week vieren we feest!”

dinsdag 14 mei 2024 door

Bij Mies “Deze week vieren we feest!”

In de week van 14 tot en met 18 mei vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemer Miranda van Doren van bij Mies doet mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Bij Mies is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2016 werd de winkel van Miranda geopend in Boekel en 8 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het lokale winkelcentrum.

“Het is feest omdat wij blij zijn dat wij in het centrum van Boekel zitten met onze ‘Stenen Winkel’. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies .. het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.”

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is dat we in de stenen winkels de aandacht en tijd nemen voor onze klanten. We moeten niet vergeten dat we niet zonder de stenen winkels kunnen”, vertelt eigenaar Miranda. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Boekel de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te benadrukken waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook bij Mies bijzondere activiteiten plaats. Voor iedere klant ligt er een presentje klaar en maakt elke klant, elke dag kans op hele mooie prijzen. De koffie, thee en iets lekkers staan klaar.

‘de Week van de Stenen Winkel’ is bij Mies van 14 t/m 18 mei