We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BLOK-uitzending met bingo voor Stichting Willy Wil Vooruit

vrijdag 15 oktober 2021 door

BLOK-uitzending met bingo voor Stichting Willy Wil Vooruit

Eind vorig jaar moesten we vanwege de ingestelde corona-maatregelen helaas de geplande activiteiten voor stichting Willy Wil Vooruit stilleggen. De geplande Bingo-actie én de BLOK-uitzending konden niet doorgaan. Maar nu alle maatregelen steeds verder versoepeld worden, willen we graag verder gaan waar we gebleven waren!

Stichting Willy Wil Vooruit is immers opgericht met als doel om onze plaatsgenoot Willy v.d. Valk te kunnen voorzien van een aangepaste rolstoelbus en dat doel hebben we BIJNA bereikt!! Ondanks de corona-beperkingen hebben we – door alle acties en donaties – toch al een prachtig bedrag van maar liefst 42.000 euro bij elkaar gekregen! En toen zich onlangs een buitenkans voordeed dat er een jonge, gebruikte, rolstoelbus te koop kwam, hebben de knoop doorgehakt en die bus aangekocht.

Aanpassingen bus
Maar het nog verder laten aanpassen van deze bus aan de lichamelijke beperkingen van Willy, kostte ook nog een flink bedrag. Willy is immers grotendeels verlamd dus dat betekent dat er de bediening van gaspedaal, rem, verlichting, verwarming, richtingaanwijzer, ruitenwissers etc, zodanig moest worden gemaakt dat Willy die functies goed en veilig kan aansturen. De totale factuur voor de aanschaf van de bus én alle noodzakelijke aanpassingen bedraagt 48.000 euro. Die laatste 6.000 euro moeten we natuurlijk ook nog bij elkaar zien te krijgen!

BLOK-uitzending met bingo
De BLOK-uitzending die eind vorig jaar al gepland stond, gaat nu plaatsvinden op zaterdag 20 november. In de uitzending zullen vele gasten aan tafel komen maar ook diverse verenigingen en clubs uit Boekel en Venhorst komen langs om een verrassende sportieve ‘strijd’ met Willy aan te gaan. Er zal muziek en ander vermaak worden geboden en tevens wordt tijdens de uitzending een spectaculaire online bingo gehouden waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een Ultra HD (4K) smart-tv!!

De uitzending is live te volgen op TV of via de livestream op internet. Bingokaarten zijn weer te koop bij Electro World Wim v.d. Broek, Ambachtelijke bakkerij Merks, Van Rijbroek Mode & Sport, Van Sleeuwen Tweewielers Venhorst, Pedicure Agnes v.d. Valk, kapsalon Hairstyle Image en kosten slechts 1 euro per stuk.

Had u vorig jaar al bingokaarten gekocht? Die blijven natuurlijk geldig dus bewaar ze goed! En wilt u ondertussen een donatie aan onze stichting doen; daar zijn we natuurlijk héél blij mee!! Dat kan via deze link.

Stichting Willy Wil Vooruit