We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Verzet: BLOK uitzending Stichting Willy Wil Vooruit

dinsdag 15 december 2020 door

Helaas, vanwege de verscherping van de corona-maatregelen kan de geplande BLOK-uitzending van zondag 27 december NIET doorgaan! Maar uitstel is geen afstel.

In de voorbereiding konden we nog uitgaan van een heel beperkt aantal gasten dat tegelijk in de studio aanwezig zou zijn. Maar de, op 14 december afgekondigde, nieuwe maatregelen maakten ook dat onmogelijk. Daarnaast moesten de meeste winkels gesloten worden en dus ook de verkooppunten voor onze bingo-kaarten.

Dus hebben we in goed overleg met BLOK en de gemeente besloten om de live benefiet-uitzending ten behoeve van stichting Willy Wil Vooruit te verplaatsen naar een later moment. Wanneer precies weten we nu nog niet, dat zal met name afhangen van de corona-ontwikkelingen in de komende weken.

Heeft u a bingokaarten gekocht? Die blijven natuurlijk geldig dus bewaar ze goed!

Wij wensen u ondanks alle beperkende maatregelen fijne feestdagen toe en we laten weer van ons horen in het nieuwe jaar. En als u een donatie aan onze stichting wilt doen; dat kan gelukkig nog steeds! Bijvoorbeeld via de ‘doneer-knop’ op onze site www.willywilvooruit.nl

Stichting Willy Wil Vooruit

Verzet: BLOK uitzending Stichting Willy Wil Vooruit