We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BoeCult 2024!

dinsdag 14 mei 2024 door

BoeCult 2024!

Op 24 en 25 augustus wordt het Agathaplein en het park omgetoverd tot het epicentrum van muziek en cultuur. Een weekend vol Boekelse gezelligheid, een geweldig muziekprogramma en intrigerende straattheateracts. De BoeCultse pubquiz komt terug op zaterdagavond en Heel BoeCult Bakt op zondag. Houd onze social media of het Boekels weekblad in de gaten voor het programma.

The Euros op zondag!
The Euros spelen de sterren van de hemel met hun verrassende, muzikale en enthousiaste optreden! Dit powertrio zorgt met hun briljante interactie en spetterende show voor topentertainment. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing je longen uit je lijf en geniet van dit waanzinnige trio!

Theater in het park
Schoenpoetser Ali Ben Shoeshine poetst je schoenen met veel zwier, maar alleen als je plaatsneemt op zijn gouden troon…
Marcel Cyclette charmeert op zijn jazzy velo-hybride vol snufjes en joli bibelots. Zijn cyclette fantastique werkt op zonne-energie en energie des jambes maar vooral, très important, op l’énergie des femmes. Voor de mannen heeft hij liqueur ,cela réchauffe le coeur. 
En Clown Malaba zorgt voor grappige optredens met zijn eenwieler, diabolo, jongleren en Devil stick manipulatie. Plezier voor jong en oud, vermaak voor iedereen in het park.

Save the date!
Ongetwijfeld heb je 24 en 25 augustus met een dikke rode cirkel in je agenda gemarkeerd voor BoeCult. Als je dat hebt gedaan, vertellen wij elke week wie je daar gaat zien. Volg daarom zeker onze social mediakanalen en ontdek wekelijks welke artiesten/acts gaan schitteren op BoeCult!
Op naar weer een geweldige editie!