We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BoeCult is weer terug!

dinsdag 21 juni 2022 door

BoeCult is weer terug!

Yes! Na twee jaar geen BoeCult kunnen we weer als vanouds gaan genieten van hét muziek- en cultuurevenement van de regio. Het laatste weekend van augustus, zaterdag 27 en zondag 28 augustus, gaan we weer helemaal los in het centrum van Boekel. Dat vraagt weer om de wekelijkse aankondigingen van het programma. Houd je vast, want dit wil je zeker niet gaan missen! 

Baby Blue op de zondag 
De livesensatie van het moment! De band bestaande uit vijf heren die hun energie en enthousiasme laat overslaan op het publiek. Vanaf moment één kun jij losgaan op de aanstekelijke muziek en zal het Sint Agathaplein op zijn kop staan. Dit wordt gegarandeerd een groot en geweldig feest! Who is ready for some rock-‘n-roll!? Zorg dat je de zondag aan het eind van de middag er klaar voor bent. 

Straattheater mag niet ontbreken 
Uiteraard hoort het straattheater op de zondag bij BoeCult. Een ronde door het park zal je versteld doen staan. Het programma voor het straattheater belooft weer veel goeds! Een van de opvallende acts is WiFi de XXL slimme hond. Dhr. en Mvr. D’Hond kochten destijds WiFi als een kleine lieve puppy. Maar WiFi groeide en groeide buiten ieders bereik. Hij werd XXL en bovenal: S LM. We kunnen dus WiFi beloven in het park als je daar naar op zoek bent. Maar wees ook niet bang, WiFi vindt jou ook wel! En de baasjes, die houden nog steeds erg veel van het beestje, volgen hem trouw en… zien we daar bij hen warempel hondentrekjes ontstaan?! 

Save the date! 
Ongetwijfeld zul je het laatste weekend met een dikke rode stift omcirkeld hebben voor een bezoekje aan BoeCult. Als jij dat doet, maken wij ieder week bekend wie jij daar gaat zien. Volg daarom zeker onze socialmediakanalen en kom wekelijks te weten welke artiesten/acts gaan shinen op BoeCult! Op naar een geweldige editie!