We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

‘Boekel actief voor Samenloop’

maandag 16 juli 2018 door

‘Boekel actief voor Samenloop’

Op zondag 2 september wordt ‘Boekel actief voor Samenloop’ georganiseerd. Een sportevenement voor jong en oud. Om te verbinden, samen te zijn en te genieten en aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding.

Op 22 en 23 september wordt er in Uden een 24-uurs evenement gehouden ‘SamenLoop voor Hoop’. Dit evenement is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Naast het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek, willen ze met de ‘SamenLoop voor Hoop’ vooral ook mensen met elkaar en met de samenleving verbinden. Samen genieten van een mooi evenement.

Tijdens deze ‘SamenLoop voor Hoop’ zal Ad Tielemans uit Boekel meedoen met zijn eigen ‘Boekel’-team. Familie van Ad wil hem graag steunen bij zijn eigen strijd tegen deze ziekte maar steunen ook dit evenement, met het uiteindelijke doel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding voor meer kennis, betere begeleiding, goede medicijnen en hopelijk genezing voor veel mensen.

Daarom organiseert de familie samen met St. Binnensport Boekel het evenement ‘Boekel actief voor SamenLoop’ in sporthal De Burcht. Een activiteit waarin er met teams een competitie gespeeld wordt met vier sporten: handbal, zaalvoetbal, badminton en volleybal.

Doe me een stel je eigen team samen!
Roep je vrienden, buren, collega’s, teamgenoten van je eigen sportclub op om mee te doen. Vorm samen een mooi team waarin dezelfde waarden belangrijk zijn als tijdens de ‘Samenloop voor Hoop’. Verbinden, aandacht en genieten!

Een team moet minimaal uit 8 personen bestaan maar dat mogen er best meer zijn. Per onderdeel hebben we minimaal 7-6-5 spelers nodig. Bij een groot team hoeft niet iedereen aan ieder onderdeel mee te doen.

Wanneer, waar, hoe laat? 
Zondag 2 september 2018 in Sporthal de Burcht in Boekel
Aanvang 10.30 u en sluiting 16.30 u

Voor meer informatie stuur een mail naar jostielemans1965@gmail.com of bel met 06-53896729.
Download hier het deelnameformulier.

Note: het inschrijfgeld van (min.) 20 euro per team (2,50 p.p.) zal geheel naar de KWF Kankerbestrijding gaan.

Klik hier voor meer informatie over ‘Samenloop voor Hoop’.