We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel heeft het!

maandag 15 november 2021 door

Boekel heeft het!

In september is de winkeliersvereniging Boekel gestart met het plan Waardevol Winkelen van marketingbureau Many Tastes. Door het afgelopen coronajaar kunnen de lokale retailers en horecaondernemers wel een steuntje in de rug gebruiken. Zeventien ondernemers uit gemeente Boekel zijn aan de slag gegaan met hun eigen marketing maar ook juist als collectief gaan werken aan de bekendheid van het winkelgebied.

Een van de stappen die wordt doorlopen is de gezamenlijke actie. De veelzijdigheid in Boekel staat hierbij centraal. Iedere deelnemende ondernemer heeft een fantastische prijs ter beschikking gesteld die door jou als consument gewonnen kan worden! De hoofdprijs is een LG Nanocell TV t.w.v. € 900,- die wordt aangeboden door Electroworld Wim van den Broek.

De eerste trekking heeft maandag 8 november plaatsgevonden, de winnaars hiervan worden op de hoogte gebracht. De komende weken worden er andere prijzen verloot, je kan dus meerdere keren mee doen. De actie loopt tot 26 november. Jij doet toch ook mee?

Hoe maak je kans op deze prachtige prijzen?

  • Spaar 3 verschillende kassabonnen met een minimale waarde van €15,00 van jouw favoriete lokale deelnemende winkel.
  • Stop deze kassabonnen in de actie-envelop. Deze enveloppen zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels en horecagelegenheden.
  • Schrijf je gegevens op de envelop en doe deze in de inleverbox bij Keurslagerij van Exel, Bijzonder Design Store of de Hema en wie
    weet win jij een van deze mooie prijzen!