We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Kermis komt er aan ..

woensdag 31 juli 2019 door

Boekel Kermis komt er aan ..

‘Niet de grootste, wel de goedkoopste!’ dat is Boekel Kermis! Er wordt weer hard gewerkt op het plein. Van zaterdag 3 augustus tot en met dinsdag 6 augustus is het kermis op het Sint Agathaplein in Boekel. In Venhorst start de kermis op 10 augustus tot en met 13 augustus.

Programma:
Woensdag 31 juli tot en met vrijdag 2 augustus: Opbouwen kermis (St. Agathaplein afgesloten!)

Zaterdag 3 augustus
Openingstijden: 15:00 uur tot 1:00 uur
15:00 uur: Officiële opening kermis
Puzzelwedstrijd met gratis kaartje  met medewerking van burgemeester Bos

Zondag 4 augustus
Openingstijden: 14:00 uur tot 1:00 uur

Maandag 5 augustus
Openingstijden: 14:00 uur tot 1:00 uur

Dinsdag 6 augustus
Openingstijden: 14:00 uur tot 1:00 uur

± 14:00 uur: Bezoek bewoners Huize Padua en MeMo
± 22:00 uur: Prijsuitreiking kermisloterij

Ritprijzen
De kermissen willen we op niveau houden voor onze inwoners maar zal ook interessant moeten blijven voor de kermisexploitanten. Daarom is afgesproken om evenals vorig jaar de individuele ritprijzen met € 0,20 te verhogen maar bij aankoop van 10 ritten zullen de ‘oude’ ritprijzen van € 0,50 en € 0,80 behouden blijven.

Ballonnenwedstrijd afgeschaft
De gemeente Boekel heeft sinds dit jaar de ballonnenwedstrijden afgeschaft. De ballonnenwedstrijden staan steeds meer ter discussie en dat vraagt om actie. Het oplaten van ballonnen kan gevolgen hebben voor natuur en milieu. Veel dieren zien de ballonnen aan voor voedsel.

Om toch tijdens de kermis een leuk wedstrijd element aan de kinderen te kunnen bieden, gaan we een alternatief bedenken. De tijden van de wedstrijd op beide kermissen blijven gelijk en uiteraard krijgen de kinderen ook een gratis ritkaartje.