We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport en trainer uit elkaar na dit seizoen

zondag 2 december 2018 door

Boekel Sport en trainer uit elkaar na dit seizoen

De samenwerking tussen hoofdtrainer John Elbers en voetbalclub Boekel Sport komt na dit seizoen tot een einde. In goed overleg tussen beide partijen is besloten om het aflopende contract van de hoofdtrainer niet te verlengen.

Voorzitter van de Technische Commissie van Boekel Sport, Joeri de Wit: ‘Met de Technische Commissie en John Elbers hebben we na een aantal goede evaluerende gesprekken wederzijds besloten om aan het einde van het huidige seizoen afscheid te nemen van elkaar. We hebben er alle vertrouwen in dat John Elbers er – samen met zijn selectie en staf – alles aan gaat doen om dit seizoen zo goed mogelijk af te sluiten.’

John Elbers maakte in de zomer van 2017 de overstap van Bavos uit Bakel naar Boekel Sport. Het eerste seizoen eindigde Boekel Sport op de 11e plaats in de derde klasse D. Dit seizoen staat Boekel Sport op de 6e plaats van de competitie.