We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport met kater na 0-2 nederlaag tegen Nooit Gedacht

maandag 9 april 2018 door

Boekel Sport met kater na 0-2 nederlaag tegen Nooit Gedacht

Boekel Sport was na de winterstop met een goede serie bezig in de voetbalcompetitie. Zondag wist Nooit Gedacht uit Geffen het team van John Elbers weer met twee benen op de grond te zetten.

Het lentezonnetje leek de Boekel Sport spelers een beetje te verlammen. Hoewel de eerste goal voor Boekel Sport vroeg werd gescoord maar door buitenspel ging het feest niet door. Bob van Iersel scoorde na 10 minuten wel voor Nooit Gedacht. Keeper Zwanenburg redde nog op een schot van van Wanrooij maar tegen de lage schuiver van van Iersel was hij kansloos. Veel kon de thuisploeg er niet tegenover zetten. De rust leek met de 0-1 stand in te gaan maar Bjorn Steenbergen dacht daar anders over en scoorde voor de ploeg uit Geffen de 0-2. Een dubbele wissel van John Elbers in de rust zorgde wel voor meer druk maar doelpunten vielen er niet. Boekel Sport moet toch de komende weken nog punten halen wil het niet in de problemen komen.

Donderdag wordt in Haps tegen de plaatselijke boys daar aangetreden. Aanvang is 19.30 uur begint de wedstrijd.