We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport pakt drie punten in Wanroij

maandag 18 maart 2019 door

Boekel Sport pakt drie punten in Wanroij

Pas 2 uur en drie kwartier na de aftrap kon Boekel Sport een nipte, benauwde maar toch terechte overwinning bijschrijven. Het uurtje extra komt op rekening van scheidsrechter Wouter Velings.

Na ongeveer 18 minuten spelen moest hij met een hamstringblessure het veld definitief verlaten. Gelukkig  lukte het Constantia een vervanger te regelen in de persoon van F.Thijssen. Die kon om tien over half 4 zijn eerste fluitsignaal laten horen.

Zodoende speelden Constantia en Boekel Sport hun wedstrijd in drie bedrijven.  In het eerste bedrijf gaf  Boekel Sport een aanvallend visitekaartje af. De voorzetten waren echter niet op maat en de schoten op goal vielen rechtstreeks in de handen van keeper Willem Reijnen. In het tweede bedrijf was het eenrichtingsverkeer richting Constantiadoel.  De ultieme beloning bleef steeds net uit. In een onbewaakt ogenblik trof Constantia de lat. Voor Guus Goossens stond de paal in de weg. In de 56e minuut, het derde bedrijf inmiddels, kon Tim Schuijers een mooie pass geven op de inlopende Twan Merks. Hij scoorde onberispelijk de 0-1. Boekel Sport had de voorsprong al uitbundig gevierd, voordat de leidsman ook inderdaad naar de middenstip kon wijzen. Assistent-scheidsrechter Berny van de Ven had immers voor buitenspel gevlagd. Boekel Sport keeper Jesse Zwanenburg verrichtte enkele fraaie reddingen.  In de 78e minuut dook hij een goed genomen vrije trap uit het uiterste linkerhoekje tot corner. Constantia haalde alles uit de kast om een gelijkmaker te forceren. Tussendoor was Boekel Sport gretig op zoek naar een beslissende tweede treffer.  Een mooie combinatie tussen invallers Niek Schuijers en Jari Claasse strandde op een vlagsignaal. Tim Schuijers dacht de 0-2  gemaakt te hebben. Opnieuw een buitenspelsignaal. Pas om  kwart over vijf  kon Boekel Sport de verdiende drie punten meenemen. De vele Boekel Sport supporters zijn volgende week hartelijk welkom in Megen bij Ulysses. Tot ziens! Een week later komt Ulysses naar Boekel!