We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport verliest in Volkel

maandag 24 december 2018 door

Boekel Sport verliest in Volkel

Met een ongelukkige, maar fikse nederlaag sloot Boekel Sport in en tegen Volkel het kalenderjaar af. Tot aan het rustsignaal kon het nog alle kanten op.

Volkel was iets gevaarlijker, maar moest zelf ook alle zeilen bijzetten om Boekel Sport niet te laten scoren. Na 11 minuten was een goede ingreep van Nick van Hoof nodig om Volkel van de 1-0 te houden.  In de 17e minuut was er voor Boekel Sport een kansje,  meteen gevolgd door een kans voor Volkel. Nog voor het half uur om was moest Niek Schuijers zich laten vervangen door Edward Schouten. Laatstgenoemde toonde zich een zeer waardige invaller.  Vrijwel meteen in de tweede helft plaatste Tim Schuijers vanaf 18 meter de bal in de linkerbovenhoek. Via de handen van de Volkelse keeper en de lat werd het net geen doelpunt. Twee minuten later was het wel raak voor Volkel door Bob Linders. En weer twee minuten later kon de 2-0 op het nippertje voorkomen worden. In de 55e minuut werd Damon van der Zanden hoog aangespeeld. Hij controleerde de bal op zijn borst en trof met een omhaal net geen doel.  Vanaf  de 62e tot en met de 64e minuut werd de wedstrijd definitief beslist. Een voorzet van Volkel werd heel ongelukkig door Tijn van Lankvelt tot eigen doelpunt gepromoveerd. Bijna vanaf de aftrap, uiteraard voor Boekel Sport, zette Volkel een zeer mooie aanval op en Job van Oort mocht de 3-0 scoren. Van een groot misverstand in de verdediging  profiteerde Bram van de Locht: 4-0. Ook na deze  vierde treffer bleef Boekel Sport er alles aan doen om de stand een beter  aanzien te geven. Er werd gevochten voor elke bal, voor elke meter. De meeste passes waren gewoon goed. De doelpogingen echter gingen allemaal net naast, of werden vakkundig gestopt door de keeper. Pas in de laatste minuut mocht Twan Merks met een houdbaar schot de Boekelse eer redden. Inzet en strijdlust waren volop aanwezig vandaag, een beetje geluk ontbrak. Op 20 januari 2019 staat de eerstvolgende wedstrijd gepland. Thuis tegen Ulysses.