We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport wint van Excellent uit Oploo

maandag 26 november 2018 door

Een primeur, een vroege goal, een doelman met prachtige safes en een scheidsrechter Theunisz die uitvalt. Er was zondagmiddag op sportpark De Donk veel te zien.

Een primeur in de hoedanigheid dat de wedstrijd op sportpark De Donk live bij inboekel.nl te zien was. De kijkers thuis en supporters op de tribune mochten al vroeg juichen. Sander Jonkers knalde na drie minuten spelen met een halve volley de bal achter doelman Gido Lenkens van Excellent uit Oploo. Zeker een opsteker voor de geel zwarten deze vroege voorsprong. Beide ploegen grossierden daarna in foute passes. Enigste wapenfeit van Excellent was Rick van Koulille die net naast schoot voor de gasten.  Scheidsrechter Theunisz greep op het half uur naar zijn hamstring. Hij liet de aanvoerders weten niet verder te kunnen. Naarstig werd een vervanger gezocht. Die stond gewoon langs de zijlijn te kijken.

Dhr van Dalen uit Odiliapeel werd bereid gevonden het restant van de wedstrijd te leiden. Na een klein kwartiertje ging men weer door op sportpark De Donk. Een overtreding in de zestien meter van Boekel Sport werd door dhr van Dalen beoordeeld met een strafschop voor de gasten. Frans Cuppers dacht de gelijkmaker te scoren maar had buiten doelman Nick van Hoof gerekend. Via zijn hand en de paal ging de bal naast. Op slag van rust hield de jonge doelman van Boekel Sport met een prachtige redding op voorsprong. Van Duynhoven stuurde de bal richting kruising maar van Hoof tikte hem eruit.

De tweede helft kon alle kanten uit. Noud van Stiphout schoot te zwak in , Timo Cornelissen plaatste een vrije trap van Excellent net naast, Nick van Hoof reageerde alert waarna Jeroen Polman uit de corner die volgde de bal van de doellijn haalde. Edward Schouten bracht met de tweede goal van Boekel Sport de gewenste lucht. Doelman van Hoof werd met nog enkele goede reddingen de man of the match. In blessuretijd scoorde Twan Merks nog de derde treffer voor de thuisploeg. Die werd gezien door 200 kijkers bij inboekel.nl. De komende week zijn de supporters welkom in Helmond waar MULO de volgende horde is die genomen moet worden. Helaas dan geen livestream maar wel over veertien dagen in de topper tegen koploper Olympia’18 uit Boxmeer.