We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport wint van Margriet uit Oss

maandag 18 februari 2019 door

Boekel Sport wint van Margriet uit Oss

Na precies 10 weken zonder competitievoetbal was het op zondag  eindelijk weer zover. Voor nieuwe trainer Marc van de Ven een gunstige periode om te weten te komen welke talenten er allemaal rondlopen binnen Boekel Sport.

Margriet 1 was de eerste competitie tegenstander. Vijftien minuten lang werd er voornamelijk op de Boekel Sport helft gevoetbald. Maar Boekel Sport speelde gretig en straalde frisse werklust uit. Vanaf grote afstand kon Tim Schuijers de bal net niet de gewenste richting geven over de uitgelopen doelman van Margriet. Jari Claasse zag een snelle solo vanaf de middellijn eindigen in een schot net langs. In de 32 e minuut mocht Guus Goossens zijn competitiedebuut bekronen met een doelpunt: 1-0. Een minuut later bracht de linker doelpaal redding voor Boekel Sport. Twan Merks kon in de slotminuut van de eerste helft Boekels voorsprong verdubbelen en pakte die kans: 2-0. Voordat scheidsrechter Marc van Bree het rustsignaal gaf, raakte Boekel Sport via een mooi genomen vrije trap nog de lat. Met een snel genomen vrije trap in de 52 e minuut was Margriet nog het dichtst bij een gewenste tegentreffer. De bal eindigde slechts op het dak van het doel.

Een aantal keren was er voor Boekel Sport de mogelijkheid de voorsprong te vergroten. Vanaf de rechterkant kwam Rens van de Wijst dreigend tot aan de achterlijn. Zijn voorzet was vervolgens steeds een prooi voor Danny de Natris. Een kopbal hoog over was zo ongeveer het laatste wapenfeit van Margriet. Al met al een verdiende thuisoverwinning en daarmee een zeer geslaagde hervatting van de competitie! Zondag 24 februari wacht er opnieuw een thuiswedstrijd. Vitesse ’08 uit Gennep is de tegenstander. Supporters wees welkom!