We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel – the farmers from the valley

donderdag 12 april 2018 door

Vandaag vindt tijdens TechTown Boekel de première plaats van een bijzondere film met in de hoofdrol gemeente Boekel.

De gemeente presenteert zich als een unieke plek om te wonen, werken en leven. De film, ‘Boekel – the farmers from te valley’, laat zien dat Boekel veel méér is dan het boerendorp waar mensen het voor houden. En horen we daar nou BBC-icoon David Attenborough de loftrompet steken over Boekel?

De prachtige documentaire laat de vele mogelijkheden zien die Boekel kent voor jong en oud om hun leven op te bouwen. Boekel is een gemeente die vooruitdenkt, innoveert en ruimte biedt aan hightech bedrijven en andere creatieve initiatieven.

Ook trots op Boekel? Deel de film!

De film is direct na de première op het techniek event via diverse kanalen te bewonderen én te delen. Vergeet vooral niet het geluid aan te zetten.

Over TechTown

TechTown Boekel is een evenement voor jongens en meiden die openstaan voor een toekomst in techniek. Studenten kunnen een inspirerende stage- of afstudeerplek vinden. Ook mensen op zoek naar een baan in de techniek zijn welkom. Maar ook alle mensen die de wereld van techniek willen ontdekken of willen kennismaken met opleidingsmogelijkheden komen op TechTown aan hun trekken. Het evenement is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Locatie is De Vlonder 3 in Boekel. Meer informatie is te vinden op www.techtownboekel.nl.