We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel wint in Nijnsel

woensdag 4 april 2018 door

Boekel wint in Nijnsel

De wedstrijd Nijnsel 1 – Boekel Sport 1 verhuisde van 1e Paasdag naar Paaszaterdag. De eerste minuut was er een van stilte voor Wim Verkampen. Al sinds de oprichting lid van Nijnsel en helaas geen getuige meer van het a.s. 70 jarig jubileum.

Ruim tien minuten moesten alle supporters van Nijnsel en Boekel Sport samen vertoeven onder de ruime kantineveranda. Het water kwam met bakken uit de hemel. Het lichte overwicht van Boekel Sport leverde een paar kansjes op.
In de 33e minuut was het echt raak. Twan Merks bediende Tim Schuijers en scoorde de 0-1. Dat werd zonder echte problemen ook de ruststand. De Boekelse verdediging stond als een huis en verdedigde zeer alert en praktisch foutloos. Voorin grossierde met name Twan Merks in strakke voorzetten vanaf links.

Zo ook in de 73e minuut. Een goede actie en een prima voorzet .Niemand om deze doeltreffend af te ronden. En in de rebound maakte Nijnsel vlijmscherp de 1-1. Die gelijke stand kon slechts 4 minuten gekoesterd worden. Tim Schuijers mocht in de 78e minuut Boekel Sport opnieuw aan de leiding helpen. 1-2. Teun Graat was de aangever. Een loeiharde Boekelse vrije trap kon door de Nijnselse keeper met uiterste krachtsinspanning nog gepareerd worden.  De “streep” van Joris Polman was in de 88e minuut goed voor de 1-3. Nu was Matt Bevers, nog maar net in het veld, de man van de voorzet. Al met al opnieuw een zeer belangrijke overwinning en opnieuw terecht.

Donderdag 5 april komt DAW om 18.30 op bezoek. Zondag 8 april is Boekel Sport gastheer van Nooit Gedacht.