We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekels Bierkruien

woensdag 3 juli 2019 door

Boekels Bierkruien

Daar waar iedereen vorig jaar kennismaakte met hét ludieke voorprogramma van BoeCult, het Boekels Bierkruien, kunnen we beloven dat het dit jaar nog grootser gaat worden!

Échte winnaars zijn al in voorbereiding; kruiwagens zijn van stal gehaald en trainingskampen zijn belegd op de Burgemeester Schafratstraat, omdat het zich kenmerkt als dé perfecte oefenlocatie. Voordat je verder leest lijkt het ons de hoogste tijd om je (sport)vrienden/kennissen/familie/collega’s of welke medefanatiekelingen die je maar kent alvast te benaderen voor deelname aan Boekels Bierkruien 2019 op zaterdag 24 augustus op het BoeCultterrein. Nadien mag je gerust verder lezen hoor.

Guess who are back!?

Na het Boekels Bierkruien barst BoeCult 2019 officieel los! En een van de aanwezige bands mogen wij met trots weer verwelkomen. Vorig jaar hebben we ze vanwege een ongeval helaas moeten missen, maar ondertussen is het bandlid van deze formatie weer hersteld en voorzien van de adellijke titel ‘adjudant van Boekel 2019’. Genoeg reden voor een feestje dus! Scheurende gitaren, dampende drums, een dreunende bas, meeslepende zang, rock-classics en misschien wel een gevoelige ballad! Trek je dansschoenen aan en kom meedoen met niemand minder dan The Skills!

KLOEK

Toneelgroep Dapper laat een kloeke, mobiele installatie in medewerking van dappere omstanders tot leven komen in een interactieve straattheatervoorstelling, genaamd KLOEK. Robuuste constructies en basale mechanieken worden door middel van sterke handen van jong tot oud aangewakkerd om het geheel tot leven te wekken. Een fraai stukje beeldpoëzie in het straattheaterpark van BoeCult op zondag 25 augustus. Komt dat zien!

Schrijf je snel in!

Ondertussen zullen jouw medefanatiekelingen enthousiast gereageerd hebben op jouw voorstel om mee te doen aan het Boekel Bierkruien. Check onze Facebookpagina voor een video-impressie van afgelopen editie en schrijf jouw team snel in via www.boecult.nl/boekelsbierkruien. Hier vind je alle informatie over deze ludieke opening van BoeCult!