We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekels echtpaar, hersteld van corona, bedankt dokter in All You Need Is Love

zondag 24 mei 2020 door

Boekels echtpaar, hersteld van corona, bedankt dokter in All You Need Is Love

Op zaterdagavond 23 mei, tijdens de uitzending van “All You Need Is Love” bedankten diverse herstelde corona patiënten hun ‘helden’ met een videoboodschap. Zo ook het Boekelse echtpaar, Riet en Tiny Romviel. Beiden hebben het coronavirus gehad. Zij bedankten o.a. hun behandelende arts, dokter C. van Arkel, uit het Catharina ziekenhuis van Eindhoven.

Het liefdesprogramma van Robert ten Brink kent tijdelijk een aangepast item waarin herstelde corona patiënten hun helden kunnen bedanken d.m.v. een videoboodschap. Met een groot videoscherm rijdt het team van All You Need Is Love naar diverse locaties om de betreffende helden de boodschap te tonen.

Bijzonder aan dit Boekelse verhaal is dat Tiny ALS-patiënt is, waardoor hij extra kwetsbaar is voor het virus en niet aan de beademing zou kunnen. Drie weken heeft hij in het ziekenhuis gevochten tegen het coronavirus, Riet vertelt in de videoboodschap: “Het waren drie angstige weken, maar dankzij uw goede zorgen is hij er bovenop gekomen.” Ook Riet zelf kreeg corona en ze konden een periode lang niet samen zijn. De verpleging zorgde dat ze contact konden hebben door middel van videobellen op de tablet.

Ze bedanken niet alleen de longarts “We bedanken iedereen. Ook de persoon die dagelijks koffie kwam brengen, de verpleegsters die hielpen bij het douchen en het aanzetten van de tablet voor het videobellen. Jullie doen het samen en dat waarderen wij enorm!” zegt Tiny.

Het gaat weer goed met het echtpaar. “Al hebben we wel een lange weg te gaan”.
De aflevering is tot en met 30 mei hier kosteloos terug te zien (begint op 26.30 minuten).

Foto: fragment uit de videoboodschap van All You Need Is Love