We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekels karakter op BoeCult!

dinsdag 13 juli 2021 door

Boekels karakter op BoeCult!

Deze week staat in het teken van Boekelse aankondigingen. Te beginnen met onze huis-DJ. Niemand minder dan Michael Schakenraad zal tussen de optredens door voor de muziek zorgen. Met zijn inmiddels in Boekel bekende manier van draaien past hij zich perfect aan bij de sfeer en het publiek. We laten ons lekker opzwepen en hoeven ons dus nooit te vervelen.

’T Spult… komt speulen!
De zondag van BoeCult trappen we muzikaal af met een Boekels orkestje: ’t Spult… De heren van dit lokaal orkest, bestaande uit Chris Selten, Toon van de Laar, Wim Meulemeesters, Walter van de Elsen en Hein van den Elzen, heeft al eerder de show weten te stelen op onder andere de Boekelse Avondvierdaagse, dansbijeenkomsten voor senioren in de regio en in verzorgingshuizen in Boekel en omstreken. Na de Heilige Mis kan iedereen dus nog even blijven zitten om te genieten van dit vijftal. Met accordeon, gitaar, drum en zang brengt ’t Spult… hoofdzakelijk evergreens ten gehore. Wat een opener!

Gezellige opening op zaterdag
Voorgaande jaren hebben we mogen genieten van het Boekels Bierkruien op de zaterdag. Dit jaar pakken we het net wat anders aan. Aangezien we weer gezellig bij elkaar kunnen komen organiseren we een heus BoeCult-terras. Vanaf 18.30 uur start het muziekprogramma en is het plein geopend. Kom genieten van heerlijke deuntjes, (speciaal)biertjes, wijntjes of een lekker frisje. Alle ingrediënten om eens gezellig op het plein een terrasje te komen pakken.

Boekelse baktalenten
Aangezien we zo blij zijn dat we weer met zijn allen kunnen genieten van BoeCult is het tijd voor een feestje. En bij een feestje hoort taart. In navolging van het succesvolle ‘Heel Holland Bakt’ stellen we met trots ‘Heel BoeCult Bakt’ aan jullie voor, speciaal voor alle kinderen. Bak je mooiste BoeCult-baksel en breng het mee naar BoeCult. Wie heeft de mooiste taart? Dit bepaalt de vakkundige jury en wie weet win jij een hele mooie prijs! Voor meer informatie en aanmelden verwijzen we je naar onze website. Meld je of jouw kind(eren) hier aan en blijf op de hoogte van de wedstrijd. BoeCultnaren klaar? Bakken maar!

Speelparadijs voor de jeugd
BoeCult is zoals gezegd voor oud én jong. Dit jaar komen we met een waar speelparadijs voor de jeugd in de vorm van springkussens en opblaasspellen. Populair Boekel zal het Sint Janplein in de richting van de Meester van Hooffstraat omtoveren met allerlei attracties voor de jeugd. Houd wederom de sociale kanalen en de weersvoorspellingen in de gaten, we laten weten wat de kinderen te wachten staat en hoe ze zich hierop kunnen voorbereiden!

Voor meer informatie en updates verwijzen we naar onze website, www.boecult.nl, en de sociale kanalen. Hier houden we iedereen op de hoogte van ons spectaculair cultureel en muzikaal evenement eind augustus in Boekel!