We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse Black Pearl in de Pul Uden

vrijdag 7 december 2018 door

Boekelse Black Pearl in de Pul Uden

Op zondag 30 december sluiten Black Pearl and friends het muzikale jaar af in de Pul in Uden.

Het belooft weer een mooi muziekfeest te worden in de Pul te Uden. Traditiegetrouw speelt elk laatste weekend van het jaar Black Pearl in de Pul met deze editie Eruption, Boost en in het cafe het duo Theun en Annie.

Vanaf 20.00 uur opent de Van Halen tribute Eruption en tot 01.00 uur zullen stevige rockcovers te horen zijn van Boost.

Er tussenin spelen de gastheren van Black Pearl op hun eigenzinnige manier een overtuigende show vol prachtige nummers van Pearl Jam. Nog eigenzinniger is het nieuwe duo Theun en Annie, ontstaan uit de band One Dollar Quartet, die tussen de bands door in het café van de Pul het publiek zullen vermaken.

Vanuit Gemert via Boekel wordt zoals altijd weer een bus geregeld, voor € 20 heb je een retour inclusief entree, meer info en aanmelden op www.blackpearl-tribute.nl De zaal gaat om 19.30 open en sluit om 01.30 Kaarten zijn via de Pul verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 10,- en € 15,- aan de dagkassa. Let wel deze prijzen zijn exclusief servicekosten.