We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse Boerenrockavond Boekels Ven zeer geslaagd!

maandag 1 april 2019 door

Boekelse Boerenrockavond Boekels Ven zeer geslaagd!

Zaterdag 30 maart was het dan zover: de eerste Boekelse Boerenrockavond op camping Boekels Ven was een feit. Er waren al veel kaarten verkocht in de voorverkoop en tot de laatste paar uurtjes voor aanvang werd er nog steeds gebeld voor kaartjes.

Om 21.00 uur trapte de Boekelse Boerenrock band ‘Aplous’ de spits af. Ze verrasten het publiek en wisten de sfeer al goed te zetten. Tijdens het nummer ‘is de soep al klaar’ werd er zelfs soep uitgedeeld.

Om half elf begon de hoofdact van de avond, de Achterhoekse Normaal coverband ‘De kisjeskearls’ speelden ruim twee en een half uur de zaal plat met alle grote oude Normaal hits van hun grote helden. Ruud van Moorsel: “Wat een sfeer, geweldig, jong en oud, ze deden allemaal mee! Echt geweldig om te zien!” Voor de ouderen in de zaal kwam het jeugdsentiment naar boven en voor de jeugd ging een nieuwe wereld open.

Ruud van Moorsel is erg enthousiast en vertelt: “Voor mij was dit een echte superdag. Eerst met een clubje bij mij thuis en daarna de Kisjeskearls die bij mij even het buikje kwamen vullen voor de inwendige mens. Ik zit nu nog volop na te genieten van een superavond!”