We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse ‘boerinnen’ vanavond op NPO1

zondag 16 september 2018 door

Boekelse ‘boerinnen’ vanavond op NPO1

Zeven boeren en drie boerinnen stelden zich in mei van dit jaar voor aan Nederland. Twee van deze boerinnen komen uit gemeente Boekel.

Tv-kijkers schreven in totaal zo’n duizend brieven aan de agrariërs. Vanavond maakt duidelijk welke vijf er gevolgd worden in de tv-serie.

Samen met hond Tommy rijdt Yvon Jaspers in de eerste Boer zoekt vrouw van dit jaar Nederland rond om de boeren hun brieven te overhandigen. In mei van dit jaar stelden zeven boeren en drie boerinnen zich voor aan het publiek en vanavond maakt duidelijk welke vijf er de meeste post hebben gekregen.

Zij zijn vanaf nu in het tv-programma de hoofdpersonen in de zoektocht naar de liefde. Het liefdesleven van de vijf met de minste brieven is zoals altijd weer te volgen via de internetserie van het programma. De aflevering met de brieven is dit jaar trouwens extra spannend: er zit slechts één brief verschil tussen gevolgd worden op tv of in de online serie.

Kijken dus op zondag 16 september om 20.25 uur op NPO1.

(Bron: TVgids.nl)