We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse inbreng op BoeCult 2019

woensdag 24 juli 2019 door

Boekelse inbreng op BoeCult 2019

Als Boekelnaren zijn we trots op ons eigen muziek- en cultuurevenement. Een organisatie louter bestaande uit vrijwilligers, een plein en park dat zich uitermate leent voor dit gratis festival, wat wil je nog meer? Nou, Boekelse inbreng!

Nadat we eerder al The Skills als band hebben voorgesteld met Boekelse inbreng, kunnen we wederom een band van eenzelfde kaliber uit de hoge hoed toveren. Mét Boekelse inbreng uiteraard! Dat mag je niet missen!

Medleys die het plein doen schudden

Zaterdag 24 augustus zal het Sint Agathaplein vanaf de opening van BoeCult 2019 op zijn grondvesten schudden. Na een spectaculaire opening in de vorm van het Boekels Bierkruien staat de eerste coverband al klaar voor een wervelende show. De Brabantse muzieksensatie The Bandits bestaande uit vijf talentvolle muzikanten, met Boekelse inbreng, zal iedereen aan het dansen krijgen met een zeer variërend repertoire en snelle medleys met een eigen randje. Deze coverband zal niets aan het toeval overlaten en iedere mogelijkheid aanpakken om het publiek te verrassen. Genoeg redenen om je bij dit publiek te voegen!

De Kunstmarkt

Tijdens BoeCult krijgen vele kunstenaars de kans hun creaties te tonen op de kunstmarkt. Of het nu schilderijen en beelden zijn, of dat je op een andere manier creatief bent, je vindt het allemaal terug. Ga je op zondag 25 augustus een rondje maken op het terrein van BoeCult, dan raden we je zeker aan een bezoek te brengen aan de kunstmarkt. Voor een impressie van de kunstmarkt van vorig jaar verwijzen we je naar onze website: www.boecult.nl.

Nog maar een maandje!

Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie telt iedereen stiekem toch wel af naar hét gratis toegankelijk muziek- en cultuurevenement van de regio. In steeds meer gesprekken in de plaatselijke kroegen of op verjaardagsfeestjes is BoeCult het onderwerp. Het begint steeds meer te leven en te kriebelen. Zien we jou ook?