We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse onderneemsters slaan de handen ineen

woensdag 7 juli 2021 door

Boekelse onderneemsters slaan de handen ineen

Vijf Boekelse onderneemster hebben sinds enige tijd de handen ineen geslagen aan De Vlonder 217i in Boekel. We stellen deze vijf onderneemsters en hun bedrijven graag aan je voor: Beautysalon All in one, Kapsalon Pur Sang, Praktijk Gezellig Stralen, GIESS en Hallux Voetexperts.


Beautysalon All in one
Beautysalon All in one staat voor een schoonheidssalon met een groot aanbod aan behandelingen. Zo kun je er terecht voor schoonheidsbehandelingen, (medische) pedicure, nagels, visagie, lichaamsbehandelingen, wimper extension, wimper lifting, brow lamination, hyaluron (filler behandeling), tanden bleken, permanente make- up en microblading. Beautysalon All in one is gevestigd op de Vlonder 217i op de eerste verdieping, wanneer u moeilijk ter been kunt u gebruik maken van onze traplift. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning, goede service en kwaliteit bovenaan.

Contactinformatie van Beautysalon All in one:

Renske – Beautysalon All in one

Kapsalon Pur Sang
Op de begane grond van De Vlonder 217i zit Kapsalon Pur Sang van eigenaresse Pleun. Je kunt bij de kapsalon terecht voor het kleuren, knippen, scheren, wassen, föhnen, krullen en stijlen van het haar. De behandelingen die worden uitgevoerd zijn allround. Alle leeftijden zijn welkom. De salon staat voor: goede service, goede kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht!

Contactinformatie van Kapsalon Pur Sang:

Pleun – Kapsalon Pur Sang

Praktijk Gezellig Stralen
Als derde onderneming op De Vlonder 217i vinden we Gezellig Stralen, een praktijk voor kinder- en jeugdtherapie. De eigenaresse, Maaike, heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van therapie, coaching en EMDR voor kinderen, jongeren en hun ouders. In deze praktijk staat vertrouwen, maar ook gezelligheid centraal. Het doel is om het kind en de ouders weer te laten stralen en te laten genieten van de mooie dingen in het leven.

Praktijk Gezellig Stralen werkt systeemgericht en leert kinderen en hun ouders om problemen zelf op te lossen, zodat ze zich weer sterk voelen en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. De therapie geeft kinderen/pubers en ouders net dat steuntje in de rug wat ze verdienen middels betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid. De praktijk heeft een holistische visie, wat betekent dat de mens als één geheel wordt gezien.

Maaike Dortmans, eigenaresse, werkt al ruim 22 jaar met kinderen en ouders. Ze komt oorspronkelijk uit het speciaal onderwijs en heeft daarna in het justitiële kader van de jeugdzorg gewerkt. In 2013 is zij gestart met haar eigen praktijk.

Praktijk Gezellig Stralen behandelt kinderen en jongeren die angstig of onzeker zijn, het lastig vinden om voor zichzelf op te komen, snel boos worden, concentratieproblemen hebben, pesten of gepest worden, waarvan de ouders gescheiden zijn, een verlies hebben meegemaakt en/of teruggetrokken en somber zijn. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de behandeling vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Contactinformatie van Praktijk Gezellig Stralen:

Maaike – Praktijk Gezellig Stralen

GIESS
Het tassenmerk GIESS is een groeiend merk waarbij alle producten met liefde en plezier handgemaakt worden. De producten die ze maken zijn elegant, tijdloos en exclusief. Omdat er wordt gewerkt met kwaliteit leder die vanuit de mode-industrie overblijven zijn er per product maar een aantal beschikbaar, een echt exclusief product dus!

Doordat de producten handgemaakt zijn kunnen zij jou helpen met specifieke wensen voor je tas. Denk hierbij aan een speciale kleur leder die je zoekt of een kleine aanpassing aan de tassen die ze aanbieden.

Mocht je benieuwd zijn naar de producten die GIESS verkoopt kijk dan zeker eens naar de webshop. Langskomen bij het atelier aan De Vlonder 217i mag natuurlijk ook altijd. Eigenaresse Giese vertelt je dan graag meer over de tassen.

Contactinformatie van GIESS:

Giese – GIESS

Hallux Voetexperts
Last van pijnlijke voeten door overbelasting of een sportblessure? Of van enkels, knieën, heupen of rug door een afwijkende stand van de voeten? De voetexperts van Hallux staan voor je klaar. Met behulp van podotherapie, steunzolen en orthopedische schoenen op maat verminderen de experts klachten of laten deze zelfs verdwijnen. Zo ga je, door aandacht en voetexpertise, beter lopen.

Contactinformatie van Hallux Voetexperts:

Natascha – Hallux Voetexperts