We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse ondernemers openen zaterdag hun deuren

woensdag 12 januari 2022 door

Boekelse ondernemers openen zaterdag hun deuren

De (Boekelse) ondernemers zijn het zat: de huidige corona maatregelen vinden ze buiten proporties en ze hebben besloten aanstaande zaterdag, op een verantwoorde manier, hun deuren te openen, ook als tijdens de persconferentie van vrijdag de lockdown wordt verlengd. De gemeente knijpt een oogje toe.

Een Boekelse onderneemster geeft aan: “We denken dat ze vrijdag moeten gaan mededelen dat we weer open mogen, omdat het geen optie meer is om ons dicht te houden!”. Het gaat om alle winkels en kapsalons in Boekel.

Het protest tegen de huidige maatregels is landelijk aangekondigd door diverse ondernemers. De Boekelse gemeente heeft toegezegd niet te handhaven op deze dag.

Uiteraard wordt iedereen gevraagd op een verantwoorde manier de winkels te bezoeken. Wilt u hen steunen, breng dan een bezoek aan de winkels en kapsalons.