We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse onderneming zet HOOG in: keuken te koop van 1 miljoen

vrijdag 26 maart 2021 door

Boekelse onderneming zet HOOG in: keuken te koop van 1 miljoen

Het interieur inspiratieplatform HOOG.design uit Helmond en het bedrijf hierachter wat gevestigd is aan de Tuinstraat in Boekel, genaamd Flying High International, heeft met Culimaat high-end keukenconcepten uit Berlicum de handen ineengeslagen. Zij lanceerden onlangs een unieke keuken de Equinox One: een keuken van één miljoen+ dollar. Deze is hiermee de duurste keuken ter wereld. De keuken is hier te bekijken. De keuken is uitgerust met de meest luxueuze apparatuur en gemaakt van unieke en kostbare materialen.

De Equinox One is geïnspireerd op het gelijknamige natuurverschijnsel, waarin de zon een grote rol speelt. Centraal in het ontwerp staat daarom de stand van de zon en de beleving van dag en nacht. De keuken is ontstaan vanuit de drang naar innovatie, luxe en creativiteit. Het ontwerp is bedacht door designers Twan en Davy Swanenberg; de gezichten achter Culimaat en trotse dragers van de titel Winner World Kitchen Design Award.  

De gelukkige kopers van de keuken kunnen daarom een bijzondere keuken verwachten die is ingelegd en bedekt met diamanten, bladgoud, roggenleer en halfedelstenen. De keuken wordt daarnaast vervaardigd van zeer zeldzame houtsoorten en andere hoogwaardige materialen. Zelfs draaibare keukeneilanden en automatisch uitschuifbare keukenkasten die zich aanpassen aan het zonlicht zijn aanwezig. Echt overal is aan gedacht.