We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse scholen-optocht

woensdag 20 februari 2019 door

Boekelse scholen-optocht

Ook dit jaar zal er een scholen-optocht door Boekel trekken. Op 1 maart gaan de kinderen van de 3 basisscholen verkleed de straten door, net als 2 jaar geleden. 

In het thema ‘Boekels Boekenbal’ zijn allerlei creatieve en ludieke ideeën uitgewerkt, waarbij de kinderen karren versierd hebben en verkleed gaan.

De optocht start dit keer rondom 9.40 uur vanaf de Regenboog / Uilenspiegel en gaat dan naar de Octopus. Vanuit daar wordt verder getrokken langs het verzorgingshuis St. Petrus en met een omweg terug naar de Regenboog / Uilenspiegel en Octopus.

Route: Kennedystraat – St. Agathaplein – Wit Gele Kruispad – Bernhardstraat – Burgtstraat – terrein verzorgingshuis St. Petrus – Rutger van Herpenstraat – Professor vd Veldenstraat – Burgemeester Schafratstraat – Helfrichstraat – Buskensstraat – Irenestraat – De Raadstraat – Kennedystraat – St. Agathaplein – Wit Gele Kruispad – Bernhardstraat.

Mensen die langs de route wonen, worden uitgenodigd om naar buiten te komen, mee te feesten en misschien zelfs lekkere carnavalsmuziek te laten horen. Op deze manier zal het voor iedereen een feest worden en een mooie start van de carnaval 2019.