We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse Sunitha gaat koken voor Stichting Sama

vrijdag 1 oktober 2021 door

Boekelse Sunitha gaat koken voor Stichting Sama

De Boekelse Sunitha gaat op 17 oktober koken voor een goed doel: Stichting Sama. Sunitha komt zelf oorspronkelijk uit Sri Lanka. De opbrengst van haar diner gaat naar de stichting. Wil jij kennis maken met de Sri Lankaanse keuken èn een steentje bijdragen aan het goede doel? Meld je dan aan.

Sunitha is afkomstig uit Sri Lanka en herkent delen van zichzelf en haar leven in de (situaties van) kinderen waarvoor Stichting Sama zich inzet. Daarom is zij vastbesloten iets te doen waarmee zij deze kinderen kan helpen. Zo ontstond het idee van het organiseren van een diner.

Ben je liefhebber van of benieuwd naar de Sri Lankaanse keuken en wil je graag een steentje bijdragen? Koop dan een kaartje en eet mee op zondag 17 oktober! Het diner vindt plaats op Neerbroek 23C (locatie Memo) in Boekel en begint om 14.00 uur.

Aanmelden
Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij Sunitha (bereikbaar op telefoonnummer 06-85106184) en kost € 20 euro per persoon.

Meer informatie over Stichting Sama vind je op www.stichtingsama.com.