We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse webshop ‘Puur Mieke’ voor de tweede keer een van de beste webwinkels van Nederland

woensdag 3 april 2019 door

Boekelse webshop ‘Puur Mieke’ voor de tweede keer een van de beste webwinkels van Nederland

Puur Mieke heeft op 27 maart voor de tweede keer de Shopping Award XS voor de beste webwinkel in de categorie eten en drinken in ontvangst mogen nemen.

Woensdag 27 maart werden in Huis Ter Duin de Shopping Awards XS 2019 uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland. In de categorie eten & drinken XS won Puur Mieke voor het tweede jaar op rij deze prestigieuze award. De Boekelse webshop ‘Puur Mieke’ mag zich dus opnieuw de beste webwinkel van Nederland noemen in haar branche.

Puur Mieke kreeg van de consumenten het hoogste rapportcijfer, waarmee ze de andere webshops in deze categorie achter zich liet. Puur Mieke is een initiatief van Mieke Hendriks uit Boekel. Met de website wil zij iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. Met informatie over pure voeding en pure producten op het gebied van verzorging, make-up en gebruiksartikelen. Alle voeding in de webshop is glutenvrij, lactosevrij, vrij van geraffineerde suiker en waar mogelijk biologisch. Naast deze dagelijkse boodschappen kun je ook terecht voor natuurlijke verzorgingsproducten, supplementen, rvs drinkflessen en broodtrommels. Alles voor een gezond en gifvrij leven.

Mieke Hendriks is begonnen in haar tuinhuisje. “In het begin deed ik alles zelf, de producten beheren op de webshop en het inpakken en het verzenden. Inmiddels is het gegroeid naar een bloeiend bedrijf met dertien medewerkers”. Ze runt het bedrijf met passie en dat straalt uit in alles wat ze doet. “De klanten krijgen bij elke bestelling een persoonlijk handgeschreven kaartje en ons eigen magazine. Vaak doe ik er een sample bij, van iets wat ze kunnen uitproberen”.
Ondanks de groeiambities blijft klantenservice het belangrijkste. “Als die goed is, komen mensen vanzelf terug naar onze webwinkel. We willen graag de gezonde bol.com van Nederland worden, een begrip als het ware”.

Ga voor meer informatie naar www.puurmieke.nl (online bestellen en afhalen in Boekel op de Schutboom is ook mogelijk).