We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekelse Top 500 live gaat niet door!

zaterdag 13 november 2021 door

Boekelse Top 500 live gaat niet door!

[update: 13-11-2021] Helaas gaat door de coronamaatregelen het evenement op 18 december niet door. Zo’n groot festijn wordt alleen maar een feest met een zaal vol swingende mensen en niet wanneer ze vanaf een stoel moeten toekijken. Heel jammer want de organisatie, de band en de solisten hadden er echt zin in. Daarom hebben we besloten om het evenement alsnog in het voorjaar door te laten gaan. Zodra het kan komen we met een nieuwe datum. Wat in het vat zit verzuurt niet!

Dit betekent dat we nu onze energie zetten op de Boekelse Top 500. Er zijn al veel stemmen binnen, maar nog veel te weinig. Tot nu toe staat Bruce Springsteen bovenaan, maar hoe lang nog?

Hoe breng jij jouw stem uit? Zet je drie favoriete nummers op de mail, geef eventueel aan waarom een nummer speciaal voor je is. Mail het naar boekelsetop500@gmail.com

Vanaf 15 december wordt de lijst bekend gemaakt.