We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Brandweer uitgerukt voor gaslek door graafwerkzaamheden in Boekel

donderdag 18 april 2024 door

Brandweer uitgerukt voor gaslek door graafwerkzaamheden in Boekel

Op woensdagmiddag omstreeks 15.20 uur werd de brandweer van Boekel gealarmeerd voor een gaslek aan de Mezenlaan in Boekel. Het incident vond plaats tijdens graafwerkzaamheden in de straat, waarbij een gasleiding onverwacht werd geraakt.

De hulpdiensten reageerden snel en ter plaatse heeft de brandweer de situatie onder controle gebracht door de straat af te zetten met veiligheidslinten. Vervolgens werden er metingen verricht om de omvang van het lek vast te stellen en werd er gewacht op de komst van Enexis, de netbeheerder.

Enexis zal verantwoordelijk zijn voor het definitief repareren van het lek. Het incident benadrukt het belang van waakzaamheid bij graafwerkzaamheden en het belang van snelle reactie van hulpdiensten om de veiligheid van de omgeving te waarborgen.

Bron en foto’s: Persbureau Smits