We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Break mee in de maand juni

dinsdag 14 mei 2024 door

Break mee in de maand juni

Ontdek de magie van breakdance

Dansstudio Laura nodigt dansliefhebbers van 10 jaar en ouder uit om deel te nemen aan een speciale serie breakdancelessen in de maand juni. Onder leiding van ervaren breakdancer, Wouter, bieden deze lessen een unieke kans om de basistechnieken van breakdancen te leren en je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Gedurende vier woensdagavonden in juni – 5, 12, 19 & 26 juni – zullen de lessen plaatsvinden van 19.00 tot 20.00 uur. Onder begeleiding van Wouter, een ervaren breakdancer, zul je de basisbeginselen van breakdance onder de knie krijgen.

De lessen worden gehouden bij Dansstudio Laura, gelegen aan De Vlonder 217D in Boekel. De kosten voor deelname bedragen slechts 20 euro voor vier lessen. Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar dansstudiolaura@live.nl en reserveer jouw plek voor deze onvergetelijke danservaring.